tag:blogger.com,1999:blog-3976936862634014568.post5155347425829128815..comments2024-02-04T05:47:28.934+01:00Comments on AranyTepsi: A bulgur, mint köretPapikné Veress Andreahttp://www.blogger.com/profile/13224319702670597086noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3976936862634014568.post-48213008613743407502016-07-15T18:48:34.199+02:002016-07-15T18:48:34.199+02:00Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.Jasminhttps://www.blogger.com/profile/08041972154444538773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3976936862634014568.post-90164943800843065232016-07-15T18:47:58.555+02:002016-07-15T18:47:58.555+02:00Mi rendszeres bulgur fogyasztók vagyunk, szeretjük...Mi rendszeres bulgur fogyasztók vagyunk, szeretjük. Forrazva még nem próbáltam, szerintem úgy nagyon kemeny maradna (kuszkuszrol hallottam mar, hogy forrazzak). A bulgurt en mindig vizben fozom, kb. ugy, mint a tarhonyat. (elő piritva is jo, de csak siman vizben fozve is). A vegen letakarva hagyom puhulni. Teljesen puhan finom, mint a rizs.<br />Rizi- bizinek is finom, de kukorica konzervet is szoktam hozza keverni, azt is szereti mindenki.Jasminhttps://www.blogger.com/profile/08041972154444538773noreply@blogger.com